Рисова каша (gluten-free)

Гіпоалергенна рисова каша – найпопулярніший продукт для введення першого прикорму. Багатий вітамінний склад, адаптований до дитячого організму, що дозволяє малюку повноцінно розвиватись. Вітаміни групи В та магній сприяють нормальному функціонуванню нервової системи, залізо перешкоджає розвитку анемії у дітей, а селен - підвищує імунітет. Безмолочна рисова каша чудово підходить при проблемах з животиком та регулює діяльність кишечнику при діареї.

Завдяки високому вмісту складних вуглеводів, сприяє тривалому ефекту насичення. У склад продукту не входить сіль, цукор, фруктові добавки та ванілін, що знижує ризик алергії у дітей. Ідеально підходить для тих малюків, які страждають на целіакію.

Гіпоалергенна рисова каша не містить глютен та її можна додавати в раціон малюка з 4 місяців. Легка в приготуванні та добре зберігається.
 

Спосіб приготування: передбачена для годування як з пляшечки, так і з ложечки. Густина консистенції залежить від кількості доданої каші у підігріту воду. Для рідкої каші рекомендується додавати 2-4 ложечки, а для густішої - 6-10 чайних ложечок.

Склад
(в 100 г сухого продукту): борошно рисове (98,58 г), фосфат кальцію (1,22 г), пірофосфат заліза, вітамін С, ніацин, оксид цинку, вітамін Е, пантотенова кислота, вітамін В2, вітамін В1, вітамін В6, вітамін А, фолієва кислота, йодид калію, селеніт натрію, біотин, вітамін К1, вітамін D3, вітамін В12 (суміш вітамінів і мінералів - 0,20 г).
Умови зберігання :
тримати в сухому, прохолодному місці, але не в холодильнику. Розкриту упаковку зберігати не більше трьох місяців, щільно закривши zip-застібкою.